Відновлення роботи ресторану/кафе

Відновлення ресторанного бізнесу важливе як для власників, адміністрації, працівників, так і для клієнтів.
При відновленні роботи важливо правильно все зробити, щоб всі залишились здоровими. Також має значення й те, що штрафні санкції за неправильні дії є достатньо високими. І навряд чи хто захоче ризикувати, щоб втратити і людей, і роботу, і бізнес.
На вебінарі будуть надані усні та письмові рекомендації щодо відновлення роботи ресторану/кафе. Ці рекомендації базуються на основі документів міжнародних організацій (Всесвітньої організації охорони здоров'я, Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН, Міжнародної організації праці та ін.), МОЗ України, Держпраці, Держспоживзахисту.

Розповімо:
що повинні виконати роботодавці/адміністрація/власники;
що повинні виконувати працівники;
який має бути захист працівників ресторану/кафе та споживачів;
як провести адаптацію процесів до нових умов;
як і чим проводити дезінфекцію;
про засоби індивідуального захисту;
про відвідувачів з домашніми тваринами.

Додаткова інформація
Все, про що будемо говорити на вебінарі, Учасники отримають у письмовому вигляді.
Тривалість: 2 години.
Вартість: 1100 грн. без сплати ПДВ.
Керівник семінару: Тихоненко В.В., генеральний директор Т0В «ВАТТ», к.т.н.
Телефони для довідок: +З8 О44 З87 88 47, +З8 О67 895 ЗО 81.
Електронна пошта
Детальніше про семінари та тренінги: www.usq.com.ua