Практичний посібник "HACCP в ресторані, кафе, закладі громадського харчування"

Практичний посібник складається з 2-ох частин:
для невеликого закладу (частина 1-ша - до 10 осіб персоналу),
для великого закладу (частина 2-га - більше 10 осіб персоналу).
Вартість ч.1 - 8400 грн., вартість ч.2 - 16800 грн. Без сплати ПДВ.

В ч.1-й Посібника - базова та оперативна документація системи НАССР, обов'язкові програми-передумови, які вимагаються чинними НД, посадові інструкції, програми навчань персоналу.

Ч.1-ша Посібника рекомендується для юридичних осіб (компаній, ФОП) з чисельністю персоналу до 10 осіб.

Ч.2-га Посібника поряд з документами ч.1 має набагато більше документів системи НАССР, включаючи організацію безпечного харчування, роботу з обладнанням та інвентарем, закупівлі продуктів (мийних та дезинфікуючих засобів та ін. товарів), зберіганням продуктів, правильним підходам до приготування їжі, самоінспекції та аудити, поводження з принесеними ззовні продуктами (наприклад торт на день народження і т.п.), перерви та харчування працівників, підготовку персоналу, різні робочі журнали і т.д.

Ч.2-га Посібника рекомендується для юридичних осіб з чисельністю персоналу більше 10 осіб.

Матеріал Посібника в електронному вигляді - на диску (CD). Надсилається поштою (разом з актом виконаних робіт) після підписання Договору та оплати виставленого рахунку.

Мова Посібника - українська.

В подальшому, при потребі, Посібник буде і російською мовою.

Телефони для довідок
:
+З8 О44 З87 88 47, О5О З11 88 47, О67 895 ЗО 81
Електронна пошта для замовлень
: vatt @ akademia.kiev.ua
Детальніше про семінари та тренінги: www.usq.com.ua