Практичний посібник "HACCP в ресторані, кафе, закладі громадського харчування"

Практичний посібник складається з двох частин:
для невеликого закладу (частина 1 - до 10 осіб Персоналу),
для великого закладу (частина 2 - більше 10 осіб Персоналу).
Вартість ч.1 - 15000 грн., вартість ч.2 - 29000 грн. Без сплати ПДВ.

В 1-й частині Посібника - базова та оперативна документація системи НАССР, обов'язкові програми-передумови, які вимагаються чинними НД, посадові інструкції, програми підготовки Персоналу.

Частина 1 Посібника рекомендується для юридичних осіб (компаній, ФОП) з чисельністю Персоналу до 10 осіб.

Частина 2 Посібника поряд з документами ч.1 має набагато більше документів системи НАССР, включаючи організацію безпечного харчування, роботу з обладнанням та інвентарем, закупівлі продуктів (мийних та дезинфікуючих засобів та ін. товарів), зберіганням продуктів, правильним підходам до приготування їжі, самоінспекції та аудити, поводження з принесеними ззовні продуктами (наприклад торт на день народження і т.п.), перерви та харчування працівників, підготовку Персоналу, різні робочі журнали і т.д.

Частина 2 Посібника рекомендується для юридичних осіб з чисельністю Персоналу більше 10 осіб.

Матеріал Посібника в електронному вигляді - на диску (CD). Надсилається поштою (разом з актом виконаних робіт) після підписання Договору та оплати виставленого рахунку.

Мова Посібника: українська.

Телефони для довідок
:
+38 О44 387 88 47, О5О З11 88 47, О67 895 ЗО 81
Електронна пошта для замовлень

Детальніше про семінари та тренінги: www.usq.com.ua