HACCP для харчового ринку (семінар)

Цільова аудиторія
Власники, відповідальні менеджери

Мета заходу
Навчити впровадженню системи НАССР на продовольчому ринку

З 01.01.2016 р. набули чинності обов'язкові вимоги Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». І ресторани, і кафе мають виконувати ці вимоги. У тому числі, тепер обов'язковим є застосування системи НАССР (ХАССП). Невиконання вимог тягне високі штрафи за статтею 64 Закону, адміністративне призупинення діяльності до 10 діб.

Впровадження системи НАССР є обов'язковою вимогою, а сертифікація системи НАССР не є обов'язковою.

ПРОГРАМА
Нормативно-правове регулювання у сфері забезпечення безпечності та якості харчової продукції. Стандарти, санітарні правила і норми (ДСП, ДСН, ДСанПіН).
Вимоги до забезпечення безпечності та якості харчової продукції згідно з вимогами Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Система НАССР (ХАССП) для підприємства (підприємця).
Обов'язкове застосування системи НАССР (ХАССП).
Принципи системи НАССР (ХАССП).
Етапи впровадження системи НАССР (ХАССП) .
Що таке базові Програми-передумови та які повинні бути на харчовому ринку.
Біологічні, фізичні, хімічні чинники небезпек.
Робочі записи системи НАССР (ХАССП).
Організація внутрішнього контролю за виконанням вимог системи НАССР.
Вимоги до персоналу. Організація навчання персоналу. Правила особистої гігієни і санітарії. Медогляди.
Екстрені ситуації. Обов'язки підприємства (підприємця) у разі виявлення небезпечної харчової продукції.
Коригувальні дії.

Додаткова інформація:
Тривалість:
1 день.

Вартість: 2800 грн. без ПДВ.
За результатами семінару учасникам буде видано свідоцтва (сертифікати).
Керівник семінару: Тихоненко Валентин Васильович, к.т.н., генеральний директор ТОВ "ВАТТ".
Телефони для довідок: +З8 О44 З87 88 47, О5О З11 88 47, О67 895 ЗО 81
Електронна пошта для замовлень
: vatt @ akademia.kiev.ua
Детальніше про семінари та тренінги: www.usq.com.ua