HACCP для харчового ринку (семінар)

Цільова аудиторія
Власники, відповідальні менеджери

Мета заходу
Пояснити впровадження системи НАССР на продовольчому ринку

З 01.01.2016 р. набули чинності обов'язкові вимоги Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». І ресторани, і кафе мають виконувати ці вимоги. У тому числі, тепер обов'язковим є застосування системи НАССР (ХАССП). Невиконання вимог тягне високі штрафи за статтею 64 Закону, адміністративне призупинення діяльності до 10 діб.

Впровадження системи НАССР є обов'язковою вимогою, а сертифікація системи НАССР не є обов'язковою.

Програма
Нормативно-правове регулювання у сфері забезпечення безпечності та якості харчової продукції. Стандарти, санітарні правила і норми (ДСП, ДСН, ДСанПіН).
Вимоги до забезпечення безпечності та якості харчової продукції згідно з вимогами Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
Система НАССР (ХАССП) для підприємства (підприємця).
Обов'язкове застосування системи НАССР (ХАССП).
Принципи системи НАССР (ХАССП).
Етапи впровадження системи НАССР (ХАССП) .
Що таке базові Програми-передумови та які повинні бути на харчовому ринку.
Біологічні, фізичні, хімічні чинники небезпек.
Робочі записи системи НАССР (ХАССП).
Організація внутрішнього контролю за виконанням вимог системи НАССР.
Вимоги до Персоналу. Організація підготовки Персоналу. Правила особистої гігієни і санітарії. Медогляди.
Екстрені ситуації. Обов'язки підприємства (підприємця) у разі виявлення небезпечної харчової продукції.
Коригувальні дії.

Довідково:
НАССР (від. англ. Hazard Analysis and Critical Control Points) - це система аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках. Ця система ідентифікує, оцінює та контролює небезпечні фактори, які є визначальними для безпечності харчових продуктів.

Додаткова інформація:
Тривалість
: 8 академічних годин.
Вартість
: 5800 грн. без ПДВ.
Учасники отримають Свідоцтва після успішного складання тестових запитань та матеріали в електронному вигляді.
Керівник консультаційного семінару
: Тихоненко В.В., к.т.н., генеральний директор Т0В "ВАТТ".
Телефони для довідок:
+З8 О44 З87 88 47, О5О З11 88 47, О67 895 ЗО 81
Електронна пошта

Детальніше про семінари та тренінги: www.usq.com.ua