Харчова промисловість: обов'язкові програми, які забезпечують безпеку продуктів харчування

Цільова аудиторія
Керівники харчових виробництв, технологи, керівники груп НАССР, представники керівництва з якості та безпечності продукції.

Мета заходу
Удосконалення знань з харчової безпеки.

Програма
1. Огляд стандартів та інших документів з програм, які забезпечують безпечність продуктів харчування.
2. Вимоги до будівель.
3. Планування приміщень.
4. Вентиляція, водопровід, електроенергія та інші інженерні комунікації.
5. Допоміжні комунікації, у тому числі каналізація та вивезення відходів.
6. Придатність обладнання для чистки, технічного обслуговування та профілактики.
7. Управління закупівлями.
8. Заходи, спраямовані на запобігання перехресного забруднення.
9. Очищення та санітарна обробка.
10. Боротьба з шкідниками.
11. Особиста гігієна.
12. Вторинна переробка.
13. Процедури відкликання продукції.
14. Складування.
15. Інформація про продукцію і обізнаність споживачів.
16. Захист продуктів харчування, пильність.

Приклади.

Додаткова інформація
Тривалість:
1 день.
Вартість: 2800 грн.
Учасники отримають Свідоцтва після успішного складання тестових запитань та матеріали на CD.
Керівник тренінгу: В.В. Тихоненко, генеральний директор ЕКТЦ "BAТТ".
Телефони для довідок:
+З8 (О44) З87 88 47, (О5О) З11 88 47, (О67) 895 ЗО 81
Електронна пошта
Детальніше про семінари та тренінги
: www.usq.com.ua