Виготовлення
та постачання безпечної харчової упаковки
Мета заходу
Пояснити, як використовувати сучасні підходи щодо виготовлення та постачання харчової
упаковки
Цільова аудиторія
Керівники виробництва, служб якості, служб технічного директора, керівники господаських
відділів підприємств, які випускають харчову упаковку та пакувальні матеріали
Цей семінар корисний і службам якості харчових та фармацевтичних підприємств
Програма
Будуть розглянуті вимоги стандартів:
ISO/TS 22002-4 "Програми попередніх вимог з безпеки харчової продукції. Частина
4. Виробництво упаковки для харчової продукції".
BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials Issue 5 (BRC загальний
стандарт для пакування та пакувальних матеріалів - нова, 5 версія, яка діє з 01.01.2016).
IFS PACsecure Standard for auditing quality and safety of packaging materials
(IFC стандарт для аудиту якості та безпечності пакувальних матеріалів).
PAS 96, Захист продуктів харчування і напоїв. Настанова для попередження, виявлення
і нанесення шкоди продуктам харчування і напоям і документація по їх упровадженню.
Практичні приклади.
Додаткова інформація
Тривалість: 24 академічні години.
Вартість: договірна.
Учасники
отримають Свідоцтва після успішного складання тестових запитань та матеріали в
електронному вигляді.
Керівник
семінару: Тихоненко
В.В., к.т.н., генеральний директор Т0В "BAТТ".
Телефони для довідок: +З8
О44 З87 88 47, О5О З11 88 47, О67 895 ЗО 81
Електронна
пошта
Детальніше про семінари та тренінги: www.usq.com.ua